Hur får jag era kunders medarbetare att lägga märke till min välgörenhet?

När du har bekräftat kan du skapa och publicera eget innehåll i fälten Beskrivning av välgörenhet och Kort sammanfattning på profilen samt överföra en logotyp. Det här innehållet är det första en donator ser när de klickar på profilen. Det första intrycket är viktigt!

Om du vill redigera din profil behöver du bara trycka på Välgörenhetsprofil i menyn till vänster. När du är på sidan för välgörenhetsprofilen klickar du på Redigera välgörenhetsprofil.

Om du vill engagera donatorer ytterligare kan du lyfta fram vissa gåvo- och volontärmöjligheter så att donatorerna kan rikta sina donationer till särskilda initiativ som din organisation arbetar med.