Vi introducerar American Online Giving Foundation

Från och med februari 2017 byter Benevity sin amerikanska stiftelse för behandling av betalningar från American Endowment Foundation (AEF) till American Online Giving Foundation (AOGF).

Kommer det här att påverka hur min välgörenhetsorganisation tar emot pengar från Benevity?

Kort uttryckt: nej! Om du har registrerat dig för elektronisk betalning (EFT) kommer du att fortsätta få pengar direkt till organisationens bankkonto.

Om du för närvarande får betalningar via check klickar du här för att läsa om fördelarna med elektronisk betalning. Du registrerar dig genom att helt enkelt logga in på ditt Benevity Causes Portal-konto och klicka på Donationsmetod på menyn till vänster för att komma till onlineformuläret för ansökan.

Efter övergången kommer papperscheckar att skickas från American Online Giving Foundation istället för American Endowment Foundation.

Postadressen till American Online Giving Foundation är:

PO Box 1010, Safety Harbor FL 34695 USA

Kommer den här övergången att påverka återkommande donationer till min organisation?

Nej. Alla återkommande donationer till din organisation fortsätter som förut om inte donatorn väljer att pausa eller ändra donationerna.

Vad gäller om pengar som ursprungligen skickades från American Endowment Foundation (AEF) behöver skickas på nytt?

Övergången kan leda till en viss fördröjning när pengar ska skickas på nytt. Betalningar kommer att börja skickas på nytt i februari 2017 via American Online Giving Foundation.

I syfte att undvika onödiga förseningar rekommenderar vi varmt att du registrerar dig för elektroniska betalningar. Det gör det möjligt att sätta in pengar direkt på organisationens bankkonto. EFT är den globala standarden för behandling av betalningar och ger en säkrare och pålitligare metod för att ta emot pengar. Vi är måna om att minska kostnaderna för administration och den hantering som manuella checkar innebär, så att din organisation kan fortsätta fokusera på det som är viktigt.

Du registrerar dig genom att helt enkelt logga in på ditt Benevity Causes Portal-konto och klicka på Donationsmetod på menyn till vänster för att komma till onlineformuläret för ansökan.

Tänk på att alla checkar som utfärdats av AEF och inte lösts in efter maj 2017 kommer att ogiltigförklaras och utfärdas på nytt av AOGF.

Kommer något att se annorlunda ut i Causes Portal? Kommer det att påverka mina donatorrapporter?

Det går fortfarande att komma åt information om donationer du får genom Benevity-plattformen på fliken Rapporter i Benevity Causes Portal.

Pengar som skickades till din organisation före övergången kommer att visas under American Endowment Foundation. Pengar som skickades till din organisation efter övergången kommer att visas under American Online Giving Foundation.

Du visar dina donatorrapporter genom att logga in på Benevity-profilen, välja Rapporter från menyn till vänster och välja antingen American Online Giving Foundation eller American Endowment Foundation i listrutan.

Har du fler frågor?

Kontakta charities@benevity.org så hjälper vårt välgörenhetsteam gärna till.